Dormi liniștit, Ponta lucrează pentru tine!

gaze-de-sist-6Astăzi am rămas fără cuvinte când am citit următoarea știre:

,,Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp a fost aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 887/14 noiembrie, semnată de premierul Victor-Viorel Ponta şi alţi cinci membri ai cabinetului său şi a fost publicat în Monitorul Oficial din data de 22 noiembrie ac.,,

Nici nu știu cum să încep, sunt atât de frustrat când văd atâta incompetență în guvernul ăsta încât nici jignirile la adresa lui nu le pot pronunța pe un site public, asta de teamă să nu mă calce a doua zi o mașină neagră. Dar totuși, trebuie să îmi calc în picioare cuvintele de mai sus și să îi urez domnului Viorel următoarele: ,,Băi Viorele, sper să ai parte de o explorare-dezvoltare-exploatare hidraulică pe creier, să vedem și noi poporul Român ce ai tu în creierul ăla de șoarec de ai aprobat așa ceva,,

Avem un guvern plin cu o gloată de idioți, cum să vă atingeți de o asemenea comoară cum sunt Băile Felix incompeteților? Cum să distrugeți toată zona turistică și mai grav un oraș întreg ce se află la doar 8km distanță (Oradea)? Voi sunteți conștienți de ceea ce faceți?

Viorele ești conștient de ceea ce ai semnat? Tocmai ai poluat toată apa din zonă, ai poluat aerul, ai dat drumul cutremurelor și alunecărilor de teren și multe altele, oare poți dormi liniștit Viorele?

Acum 1 an pe vremea asta am fost chemați la vot, noi ca popor am votat spre mai bine, am scăpat de portocalii și ne-am dat cu roșu pe față, acum înțeleg de ce au ales culoarea roșie, este simbolul masacrului pe care îl fac, sângele ce le curge prin mâini acestor așa ziși politicieni. Suntem batjocoriți pe față, am fost buni doar când au avut nevoie de votul nostru, acum suntem doar niște oi pe pășunea lor, dar teamă îmi este că va veni ziua când oile nu vor mai suporta această întoxicare în masă și vor sări la gâtul ciobanului infect.

Dragă Viorel așa de încheiere îți urez să ai parte pe masa de sărbători tot răul pe care l-ai făcut acestei țări și ca desert să ai parte în farfurie de 19.697.103 de bucăți de ,,cabanos,, (a se citi ce trebuie citit).

Sursa Foto: voxpublica.realitatea.net

Comment is closed.