Dragi tovarăși și pretini!

Dragi tovarăși și pretini!

    anonymous1 După cum probabil știți (sau nu) ieri a fost masacrat în parlament Codul Penal, dragii noștri aleși s-au furișat noaptea târziu la Parlament pentru a ,,aranja,, noul Cod Penal, l-au aranjat e puțin spus, acești mâncători de căcat și-au făcut o super imunitate, nu se mai poate apropia de ei nici DNA-u DNA-ului că au știut bananierii ăștia cum sa modifice Codul Penal în așa fel încât să poată fura la drumul mare, ce să mai zic de primarii și vice-primarii care sunt cercetați deja, sau chiar de parlamentarii care sunt anchetați de ,,instituțiile statului,, care odata cu aceste modificări ale Codului Penal dosarele lor vor dispărea ca prin minune, se vor face uitate printr-un birou până cineva cu pipote mari va avea curajul să le scoată la iveală. Voi vă dați seama că mâncătorii aștia de caltaboș nu vor mai putea fi cercetați, anchetați, conflicte de interese sau abuz în serviciu? Până când dragi concetățeni ne mai lăsăm călcați în picioare de aceste javre ale comunismului?

     Tot ieri cică s-a amânat și legea privind amnistierea și grațierea unor ticăloși, care nu degeaba înfundă pușcăria la ora actuala, ăia condamnați la ,,facultate,, pâna la 7 ani, da da, adică sa dăm drumul pe străzi la o grămadă de pușcăriași, de fapt nu pușcăriașii erau cei care se bucură de acestă lege, cei mai fericiți sunt parlamentarii care se bucură de acestă lege (încă nevotată, presimt că va fi votată), acei parlamentari care au acum dosare pe mesele judecătorilor și care au primit ani de pușcărie, ei se vor bucura de acestă lege pentru că vor scăpa de grija săpunului scăpat sub dușurile de la inchisoare, a și pentru Gigi să nu uităm, Free Gigi!

Ieri a m-ai căzut în parlament și legea minelor care nu făcea altceva decât să dea undă verde începerii exploatărilor de la Roșia Montană, aici se pare că am avut niște libelule prin parlament care au avut totuși puțin creier și au votat împotriva acestei legi ce masacra o grămadă de populație, dar nu mai mult creier ca jandarmii ce bat la Pungești sătenii, pentru ei multă muie.

Cam astea au fost cele mai importante evenimente ale zilei de ieri, ce mai putem face noi ca populație în fața acestor babuini ce stau în fața televizoarelor lor cu 3D și se scarpină pe burtă râzînd de dobitocimea ieșită în stradă pentru a protesta? Tot ce ne-a mai rămas este să ne trezim la realitate acum până nu este prea târziu, să ieșim în stradă și să îi îngenunchem pe acești babuini ce ne conduc iar întreaga populație să le dea pe rând la muie. Ei cred că ne-au făcut încă odată, că noi ca și popor suntem prea leneși pentru a ieși în stradă, dar toată pupulația trebuie să înțeleagă că altfel nu se mai poate, trebuie să ieșim și să le bagăm pumnul în gură, să le arătăm ca încă ne pasă de ceea ce se întâmplă în țara asta și că România nu e locul unde ei își pot crea imperii pentru fundurile lor pline de căcat.

Nu mai pot să fac altceva decât să dedic următoarea melodie javrelor ce ne conduc cu mesajul: ,,Să vă trag la muie cum trage un părinte în 3 schimburi pentru leafa de 850 lei pentru a le asigura un viitor copiilor săi,,

Sursă Foto: www.dcnews.ro

Comment is closed.