Guvernul te vrea mort!

pontaIntr-o ţară în care hoţia e la ea acasă şi în care prostimea tace din gură totul este posibil. Într-o ţară în care guvernul este votat de către prostime doar pentru a fura cei din conducere şi în care prostimea moare de foame de dragul lor este normal ca această ţară să fie declarată ţara tuturor posibilităţilor . Guvernul îşi bate joc de prostime iar prostimea moare de grija Biancăi Drăguşanu că divorţează, că la înşelat pe Slav cu Cristea (păi Cristea poate are pulometru mai mare).

În fine, trăim într-o ţară în care domnul Victor Viorel Ponta îşi bate pur şi simplu joc de pulimea din ţara asta, iar pulimea stă şi înghite că din 1990 în coace doar asta ştie să facă, să stea capră în faţa fiecărui guvern ce a fost la cârma acestei ţări (cu excepţia celor care au ieşit în stradă de fiecare dată când a fost nevoie, din păcate prea puţini care s-au trezit la realitate).

După tentativele de a mai adăuga nişte accize la benzină şi Legea Aministie şi Graţierii, domnul Victor Viorel Ponta şi subordonaţii săi au reuşit să dea o mare muie IMM-urilor  micşorând limita veniturilor pentru microîntreprinderi, de la 65.000 de euro la 220.000 de lei (circa 50.000 de euro), nivel in care firmele vor fi incluse în regim de plată a impozitului pe profit, ceea ce înseamnă că toate IMM-urile care nu depăşesc pragul de 50,000 de euro vor plăti lunar impozit pe profit de 3%, adică 3% din cât încasezi în luna respective, frumos nu ? că nu era suficient impozitul pe profit şi TVA-ul la încasare care ar fi trebuit să devină opţional de la 1 ianuarie 2014 dar care se pare ca va intra doar de la 1 aprilie 2014 (asta cam sună a vrăjeală). Ce înseamnă toate aceste lucruri este că ceea ce face acum guvernul nu duce decât la închiderea a peste 20% din imm-uri şi automat la creşterea ratei şomajului din România, doar ne promitea domul Victor Viorel Ponta că va crea noi locuri de muncă, unde sunt oare aceste locuri de muncă pentru că şi eu îmi caut unul…

La alegeri au fost promisiuni peste promisiuni iar prostimea le-a crezut (şi eu sunt unul din prostime) le-am dat 70% din voturi pentru a îşi bate joc de noi şi pentru a fi călcaţi în picioare, l-am dat joc pe Boc în speranţa de mai bine, dar se pare că tot mai bine era cu Boc, de ce? Pentru că piticu ăla porno măcar făcea totul pe faţă, îşi asuma toate legile şi ştiai ce urmează, nu ca curvele astea ce se prostituează în miez de noapte prin guvern şi te trezeşti a 2 a zi cu legea dată. Profit acum pe această cale să imi cer scuze faţă de anumite persoane cu care m-am certat datorită faptului că ei erau portocalii iar eu credeam în roşu, ce să îi facem, în viaţă până nu dai cu capul de perete nu te trezeşti, sper să îmi acceptaţi scuzele (ştiţi voi cine).

Deci domnule Victor Viorel Ponta cât m-ai ai de gând să asasinezi acest popor? Dar oare cât v-a mai suporta prostimea toate furturile făcute de tine şi apropiaţii tăi?

Având în vedere faptul că prostimea stă bine în faţa televizoarelor urmărind cu cine şi-a mai traso Bianca Drăguşan şi scărpinânduse sub burtă nu cred că se va întâmpla ceva în viitorul apropiat iar acest guvern ne va băga în faliment, iar noi zilnic vom lua câte o muie în gură şi îi vom mulţumi domnului Ponta.

Sursă foto: www.trotineta.com

Comment is closed.