T & C

Termeni si Condiții

Prin utilizarea site-ului Sibiul.Info se consideră automat că ați citit și sunteți de acord cu următoarele:

Preluarea materialelor de pe site-ul Sibiul.Info

Preluarea parțială sau integrală a unui material de pe Sibiul.Info este permisă cu urmatoarele conditii:
-dacă materialul este preluat de alt site atunci la sfarsitul materialului, pe site-ul dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul “Citeste materialul original despre [nume știre] pe Sibiul.Info“, cu link pe textul “[nume stire] pe Sibiul.Info” catre pagina stirii/articolului de pe portalul nostru.
-dacă materialul este preluat de un post TV pe lângă precizarea de pe ecran “Sursa: Sibiul.info” care va fi afisată pe durata întregului material, la final vocea care prezintă materialul trebuie sa mentioneze Sibiul.info ca și sursă.
-dacă materialul este preluat de un post RADIO vocea care prezintă materialul trebuie să menționeze Sibiul.info ca și sursă și la începutul materialului și la sfârșitul acestuia.
-dacă materialul este preluat de o publicație scrisă aceasta are obligația să menționeze Sibiul.info ca și sursă la sfârșitul acestuia.

Informațiile din articole

Toate informațiile prezentate pe site au caracter pur informativ. Deși depunem eforturi pentru a înlătura erorile de pe site, nu suntem răspunzători pentru corectitudinea informațiilor prezentate, deci folosiți-le doar pentru informarea dumneavoastră, nu luați decizii bazându-vă pe aceste informații fara a le verifica in prealabil.

Link-urile

Materialele din acest site pot conține link-uri spre alte site-uri în special pentru a preciza anumite surse folosite. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că autorii acestui site nu sunt responsabili de politica de confidențialitate adoptată de alte site-uri. Încurajăm utilizatorii noștri să fie atenți când părăsesc site-ul nostru și să citească actele cu privire la aceste informații pentru fiecare site care colectează informatii personale.

Cookies

Pentru Sibiul.Info viața privată a vizitatorilor este de extrem de importantă. Sibiul.Info nu folosește cookie-uri pentru a stoca informații personale despre vizitatorii săi.

Alte date

Utilizam adresele IP pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale. Aceste date sunt sterse dupa o anumita perioada de timp si nu sunt transmise sau comunicate nimanui.